Breadcrumbs

Hoe gaan jullie te werk?

Dit is onze werkwijze

Elke project is anders, dit zullen wij niet ontkennen. Toch is onze werkwijze bij bijna elke projecten hetzelfde. Het begint met een simpel gesprek en het stop pas totdat jij helemaal tevreden bent. Graag willen wij je een idee geven hoe wij te werk gaan, zodat je weet wat je van ons kunt verwachten.

 1. chat

  Ori├źnterend gesprek

  In dit gesprek willen wij graag van jou weten wat je met de website wil bereiken. Op basis hiervan kunnen wij samen met jou gaan denken hoe wij dit doel in grote lijnen gaan bereiken. Het te gebruiken Content Management Systeem (CMS) zal in deze fase gekozen worden. In de meeste gevallen zal dit Monversa CMS of Wordpress zijn. Ook willen wij graag weten welke eisen er gesteld worden aan het ontwerp van de website.

 2. today

  Plan en tijdsplanning

  In deze fase gaan wij dieper in over hoe het project zal gaan verlopen. De benodigde taken die er verricht moeten worden om een goede website te maken worden hier benoemd. Ook zal er een tijdsplanning gemaakt worden.

 3. mail

  Offerte

  Op basis van het plan en tijdsplanning zal er een offerte gemaakt worden. De werkzaamheden zullen omschreven worden en er zal aangegeven worden hoe lang het zal duren voordat jouw website online staat. Nadat de offerte door jou is goedgekeurd kunnen de daadwerkelijke werkzaamheden beginnen.

 4. link

  Domeinnaam registreren

  Een domeinnaam is het adres waarmee jouw website uiteindelijk te bereiken is. Als je nog geen domeinnaam voor jouw nieuwe website hebt, dan is het nu tijd om deze te registreren. Wij vinden dat jij de eigenaar moet zijn van deze domeinnaam, vandaar dat wij jou zullen vragen om dit te doen. Uiteraard zullen wij jou helpen als er problemen zijn. Als jij al over het juiste domeinnaam beschikt, dan slaan wij deze stap uiteraard over.

 5. brush

  Ontwerp

  Wij gaan nu hard aan te slag met het ontwerpen van de website. Natuurlijk houden wij je op de hoogte en wij zullen je zo veel mogelijk laten zien. Elke vorm van feedback is welkom, want hierdoor wordt het uiteindelijk precies zoals jij dat wil.

 6. code

  Ontwikkeling

  Nu dat wij weten wat de website moet kunnen en hoe het eruit moet komen te zien is het tijd om de website te gaan ontwikkelen. Ook tijdens de ontwikkel fase houden wij jou op de hoogte van de voortgang. In deze fase worden alle pagina's, contactformulier, slideshows en dergelijk ontwikkeld.

 7. edit

  Content

  Wij weten alles van het ontwikkelen van websites, van ontwerp tot techniek. Wij weten uiteraard een heel stuk minder over hetgeen waarin jouw bedrijf gespecialiseerd in is. Dit is ook de reden dat wij jou verzoeken om de ontwikkelde website te vullen met content. Uiteraard willen wij je hiermee graag helpen.

 8. cloud

  Hosting

  Nu dat de website ontwikkeld is en content heeft, gaan we een definitieve plek vinden waar de website gaat verblijven. Een domeinnaam is namelijk alleen maar een adres die verwijst naar een plek op het internet. Hosting zorgt voor deze plek. Als je kiest voor het gebruik van het door Monversa ontwikkelde Monversa CMS, dan krijg je van ons gratis hosting voor je website, zolang je website online staat. En wij doen er dan ook nog gratis een SSL-certificaat bij, zodat de verbinding tussen je bezoeker en jouw website altijd veilig is!

 9. check

  Website online

  Het enigste wat nu nog moet gebeuren is om de domeinnaam, hosting en website samen te brengen tot een eenheid. Hierna is de website echt helemaal klaar!

 10. add

  Gratis ondersteuning

  Mochten er problemen zijn dan lossen wij deze gratis voor jou op. Waarom? Een klant ben je niet totdat de website online staat, een klant ben je zolang de website online staat.

Zullen we dan maar meteen aan de slag gaan?

message