Tegel Restant
launchtegelrestant.nl
Breadcrumbs

Scherp geprijsde tegel restanten

Tegel Restant

De website TegelRestant.nl is opgezet om een overschot aan tegels uit verschillende bouwprojecten voor een bedrag onder de martkwaarde te verkopen. Hiermee worden er direct meerdere problemen opgelost. De restanten gaan niet verloren en de klant krijgt nieuwe tegel voor een spotprijs.

Ook kan het voorkomen dat iemand tijdens bijvoorbeeld een reparatie aan een badkamer schade krijgt aan een aantal tegels. Het komt regelmatig voor dat deze tegels niet meer als nieuwe worden aangeboden. TegelRestant.nl geeft mensen de mogelijkheid om deze tegels toch nog te kunnen aanschaffen. Waardoor niet direct alle tegels in de badkamer vervangen moeten worden.

View website

Liever de website zelf bekijken?

Wat hebben wij gedaan?

De werkzaamheden

Doordat TegelRestant.nl tegels verkoop, hebben wij een webwinkel ontwikkeld. Althans, een eenvoudige versie van een webwinkel. Dit omdat wij als opdracht kregen om het zo eenvoudig mogelijk in gebruik te maken. Daarbij was het de bedoeling dat de klant tijdens het ophalen van de tegels direct af zou rekenen. Daarom beschikt de website wel over een winkelwagentje waarin je de producten kunt plaatsen, maar niet over een afreken systeem.

Door de eenvoudige aard van de webwinkel hebben we geen gebruik gemaakt van een volledig en uitgebreid webwinkel pakket. Maar inplaats daarvan hebben we gekozen voor Wordpress en hebben wij een special plugin ontwikkeld dat de gevraagde functionaliteit bied. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de tegels per pak of per vierkante meter te verkopen. Het bedrag past zich automatisch aan op basis van de gekozen eenheid.

 1. brush
  Ontwerp
 2. code
  Ontwikkeling
 3. phonelink
  Responsive
 4. extension
  Plugins
 5. shopping_cart
  Webwinkel

Hoe ziet het eruit op een laptop?

Desktop ervaring

Screenshot

Hoe ziet het eruit op een telefoon?

Mobiele ervaring

Screenshot
Screenshot
message