Stichting Welzijn Ouderen
launchmonversa.com/work-projects/swo
Breadcrumbs

Hulp en activiteiten voor ouderen

Stichting Welzijn Ouderen

De Stichting Welzijn Ouderen (SWO) zet zich in om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Dit doen ze door senioren de mogelijkheden te bieden om hun leven op hun eigen manier te laten invullen.

Hoe doen ze dat? Ze zoeken vrijwilligers die incidenteel of structureel ouderen willen helpen met alledaagse dingen. Dit kan zijn door samen een wandelingetje te maken, een boodschap te doen, voor vervoer zorgen etc. Van kleine te grotere alledaagse dingen om ouderen de mogelijkheid geven zo lang mogelijk zelfstandig te wonen.

Ook zorgt de SWO voor gezamenlijke activiteiten voor ouderen. Dit doen zij samen met verschillende organisatie uit de buurt om ouderen op een plezierige manier actief te houden.

Partis Brede Welzijnsinstelling (BWI), Stichting Welzijn Ouderen (SWO) en Stichting Steunpunt Mantelzorg zijn sinds mei 2016 gefuseerd tot de nieuwe brede welzijnsinstelling BINT voor welzijn & ondersteuning.

Helaas is de website tegenwoordig offline gehaald, maar wij hebben een kopie van de website bewaard.

View website

Liever de website zelf bekijken?

Wat hebben wij gedaan?

De werkzaamheden

De website voor Stichting Welzijn Ouderen (SWO) is gemaakt met het Content Management Systeem (CMS) Wordpress. Hiervoor is gekozen om de SWO al ervaring had met Wordpress en dit systeem hun goed beviel.

De website beschikt over een speciaal door ons ontwikkelde plugin die ervoor zorgt dat de agenda, diensten en activiteit eenvoudig toegevoegd kunnen worden en op de juist plaats op de website worden weergegeven. Wij hebben gekozen voor deze plugin omdat vele van deze items op meerdere plaatsen op de website getoond moesten worden. Hierdoor kon je in één keer op meerdere plaatsen dezelfde wijziging doorvoeren.

 1. brush
  Ontwerp
 2. code
  Ontwikkeling
 3. phonelink
  Responsive
 4. extension
  Plugins

Hoe ziet het eruit op een laptop?

Desktop ervaring

Screenshot

Hoe ziet het eruit op een telefoon?

Mobiele ervaring

Screenshot
Screenshot
message