Steunpunt Mantelzorg Sint-Michielsgestel
launchmantelzorgsintmichielsgestel.nl
Breadcrumbs

Informatie voor mantelzorgers

Steunpunt Mantelzorg Sint-Michielsgestel

Mantelzorgers hebben het zwaar. Ze offeren zichzelf volledig op om de zorg voor anders op zich te nemen. Vaak hebben ze hier zelf niet omgevraagd en krijgen ze hier niets voor terug. De Stichting Steunpunt Mantelzorg Sint-Michielsgestel zet zich in voor deze mensen. Ze zorgen ervoor dat deze mantelzorgers de ondersteuning krijgen die zij verdienen.

Het doel van de Stichting Steunpunt Mantelzorg is het ondersteunen van mantelzorgers gericht op het verminderen van draaglast en het verhogen van daadkracht om overbelasting te voorkomen.

Partis Brede Welzijnsinstelling (BWI), Stichting Welzijn Ouderen (SWO) en Stichting Steunpunt Mantelzorg zijn sinds mei 2016 gefuseerd tot de nieuwe brede welzijnsinstelling BINT voor welzijn & ondersteuning.

View website

Liever de website zelf bekijken?

Wat hebben wij gedaan?

De werkzaamheden

De website van het Steunpunt Mantelzorg had als doel om de interactie tussen de bezoekers en het steunpunt te verhogen. Dit was één van de grootste problemen met de vroegere website. Dit probleem is nu opgelost.

Wij hebben daarom een plugin ontwikkeld die ervoor zorgt dat er op elke gewenste pagina een unieke contactformulier geplaatst kan worden. Mocht er bijvoorbeeld een evenement zijn waarvoor je bezoekers kan laten inschreven, dan i het mogelijk om dit formulier direct onder het bericht te zetten. De velden die weergegeven moeten worden kunnen in het admin panel zelf aangegeven worden, zodat het formulier altijd past bij de activiteit.

De website beschikt over printvriendelijk pagina's en over een functie om de tekst van de website te vergroten, dit om de drempel om de website goed te kunnen gebruiken, zo laag mogelijk te maken.

Als Content Management Systeem (CMS) werd er gekozen voor het vertrouwde Wordpress.

 1. brush
  Ontwerp
 2. code
  Ontwikkeling
 3. phonelink
  Responsive
 4. extension
  Plugins

Hoe ziet het eruit op een laptop?

Desktop ervaring

Screenshot

Hoe ziet het eruit op een telefoon?

Mobiele ervaring

Screenshot
Screenshot
message