Oh My Brush
launchohmybrush.com
Breadcrumbs

Beauty & lifestyle blog

Oh My Brush

Oh My Brush is een beauty & lifestyle blog die gespecialiseerd is in huidverzorging. En dan voornamelijk gericht op aziatische manier van huidverzorging. Deze is namelijk totaal anders dan in de westerse wereld. De blog richt zich voornamelijk op jonge vrouwen met een interesse voor beauty, reizen, eten en meer.

De blog is van oorsprong hongaars, maar is ook beschikbaar in het engels. Daarbij geeft de in Nederland woonde Hongaarse ook haar kijk over hoe het leven er in Nederland aan toe gaat. Genoeg verschillende culturele invloeden voor een interessante blog.

Daarbij is Oh My Brush in 2016 door Cosmopolitan uitgeroepen tot Beauty Blogger of the Year in Hongarije! Dus mocht je op zoek zijn naar goede beauty producten, ze komen hier allemaal voorbij. Uiteraard allemaal eerlijk beoordeeld door deze beauty expert.

View website

Liever de website zelf bekijken?

Wat hebben wij gedaan?

De werkzaamheden

De opdracht was om een bestaande Blogger blog met honderden berichten te verplaatsen naar Wordpress. Blogger biedt goede mogelijkheden om een simpele blog bij te houden, maar als je iets meer wil dan biedt Wordpress veel meer mogelijkheden.

Belangrijk was dat alle oude links die overal op het internet verspreid waren, nog steeds naar de juiste pagina leiden. Dit terwijl de URL opbouw anders werd. Daarom hebben wij een plugin ontwikkeld die ervoor zorgt dat de oude links bij de juist pagina uitkomen. Hierdoor verliezen de externe links niet hun waarde. Daarbij hebben wij de website meertalig gemaakt. Momenteel is de website beschikbaar in het Engels en in het Hongaars, maar er kunnen zonder problemen meerdere talen aan toegevoegd worden.

Ook hebben wij voor een plugin gezorgd waarmee je beoordelingen aan producten kunt geven. Hierdoor kunnen de lezers direct zien hoe goed het product is.

 1. brush
  Ontwerp
 2. code
  Ontwikkeling
 3. phonelink
  Responsive
 4. extension
  Plugins

Hoe ziet het eruit op een laptop?

Desktop ervaring

Screenshot

Hoe ziet het eruit op een telefoon?

Mobiele ervaring

Screenshot
Screenshot
message