Dantian
launchwww.dantian.eu
Breadcrumbs

Medische qigong therapie en taiji

Dantian

Dantian is een school voor qigong en taiji en medische qigong therapie. Het is een school dat opgericht is door Ruud Raaijmakers, die zelf al meer dan 35 jaar ervaring heeft in deze disciplines. In de qigong- en taijilessen staat het ontwikkelen van je qi, je levensenergie, centraal. Ruud behandeld daarnaast ook mensen met uiteenlopend gezondheidsklachten in zijn praktijk voor medische qigong therapie. 

Taiji en qigong worden al honderden jaren beoefend en heeft als voornaamste doel het bevorderen van een goede gezondheid. Dit gebeurd doormiddel van het beoefenen van verschillende lichaamsoefeningen.

View website

Liever de website zelf bekijken?

Wat hebben wij gedaan?

De werkzaamheden

De opdracht was om een oude Worpress website om te bouwen tot iets moderns. Ook moest de website goed bruikbaar worden op telefoon en tablet, iets wat de oude website niet goed ging. Daarbij moest de opbouw van de website wel hetzelfde blijven.

De oude website maakte gebruik van vele plugins die gemaakt waren door externe partijen. Vele plugins waren daarbij al jaren niet meer geüpdatet, iets wat grote beveiligingsproblemen kan opleveren. Deze plugins zijn allemaal weggehaald en waar nodig vervangen door plugin die door ons ontwikkeld zijn. Hiermee is de website direct een stuk veiliger geworden en direct ook een stuk sneller in gebruik.

Ook hebben wij een zoekfunctie toegevoegd en de blog, die bij de oude website niet werkte, weer werkende gemaakt. Hierdoor is de website weer klaar voor de toekomst.

 1. brush
  Ontwerp
 2. code
  Ontwikkeling
 3. phonelink
  Responsive
 4. extension
  Plugins

Hoe ziet het eruit op een laptop?

Desktop ervaring

Screenshot

Hoe ziet het eruit op een telefoon?

Mobiele ervaring

Screenshot
Screenshot
message