Breadcrumbs

Wie zijn jullie nu eigenlijk?

Opgegroeid met het internet

Mijn naam is Martijn van den Bosch, oprichter van Monversa Web Development.

Monversa is opgericht om de wereld te beschermen tegen slechte websites. Nouja, dat zou zonder enige twijfel wel één van onze belangrijkste doelen kunnen zijn. Wij willen goede website voor iedereen toegankelijk maken.

Meer dan 15 jaar geleden heb ik mijn eerste website gemaakt. Daar is mijn passie ontstaan. Nu wil ik graag mijn diensten aanbieden en met jou samen de ideale website voor jouw bedrijf maken.

Martijn van den Bosch

Ontwerper en ontwikkelaar

Uw online presence perfect geregeld

Wat doen jullie allemaal?

Uw online presence perfect geregeld

De mogelijkheden van een website zijn eindeloos. Of je nu voor een simpele of uitgebreide website gaat, het gaat erom dat jouw bedrijf en jouw website perfect bij elkaar passen.

Kies daarom niet voor een kant-en-klaar website zonder enige persoonlijkheid. Kies voor een website die echt bij jouw bedrijf past. Wij maken graag voor jouw bedrijf een website op maat. Ook houden wij rekening met het budget. Elk bedrijf verdient een unieke website, ongeacht het budget.

Mocht het nodig zijn, dan willen wij je graag helpen met social media. Want niet alleen een website zorgt voor jouw online presence, maar social media is zeker net zo belangrijk.

Waar zijn jullie actief?

Waar het internet is, zijn wij

Monversa is opgericht in Sint-Michielsgestel, een dorpje dicht bij Den Bosch. Wij zijn actief in heel Noord Brabant en omstreken. Den Bosch, Eindhoven, Breda, TilburgDen Dungen of welke andere plaats in Brabant dan ook, wij komen graag bij jou langs. Dit geldt natuurlijk ook voor plaatsen die een stukje buiten Brabant liggen.

Woont u een stuk verder weg? Uiteraard is dit ook geen probleem. Zolang wij kunnen communiceren zullen wij in staat zijn met u iets moois te maken.

message